01 april, 2010

ÄNTLIGEN!


Så gott folk, idag kom leveransen med Crackoholic. Fy fan vad skööönt. Vi har redan börjat skeppa ut de första exemplaren till alla som förbeställt och de borde dyka upp under skärtorsdagen. Se till att skaffa dig ett eget ex! Beställ på www.crackoholic.com. Direktlänk till shopen.
Jo, men vad handlar filmen om då? Om du inte redan visste så handlar den om klättringen och klättrarna i Bohuslän. Vi får möta flera av Skandinaviens bästa klättrare och se dem på både gamla och nya banbrytande bohusleder. Vi får också en historisk inblick i bohusklättringens utveckling, genom intervjuer med några av de som varit mest aktiva i Bohuslän under de senaste 35 åren.

90 minuter svensk klätterfilm väntar på dig.

Filmen finns så klart också i välsorterade klätter- och friluftsbutiker efter påsk.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Kommer den finnas tillgänglig som HD-download?

/Johan

Jonas sa...

När vi inledde det här projektet så fanns HD knappt... Ja jävlar, det är fan sant. Så tyvärr, det blir till att köpa dvd:n.

/Jonas

Jazzjohan sa...

Aprilskämt eller påskpresent?

Anders Henriksson sa...

Efter att ha vittjat brevlådan så kan jag intyga att det var påskpresent och inte aprilskämt!

Yahoo!

Anonym sa...

Fantastisk rulle grabbar!
Nu ska jag kolla på den för tredje gången på lika många dagar :D

-kjell krimminell

Anonym sa...

Riktigt bra! Proffsigt filmad och den håller tittaren fascinerad hela tiden! Väldigt kul att få lära sig mer om Bohusklättringens historia, nu har lyckats göra något alldeles unikt! KRAM PÅ ER

Anonym sa...

Fin film, verkligen! Jag blev bara lite besviken på att Hanna som en av de få tjejerna som var med fick frågan om hur det är att vara tillsammans med en klättrare, efter ett långt inslag om hennes kille, istället för att fråga henne samma frågor som killarna fick. Hoppas ni lyfter coola klättertjejer i framtida filmer utan att relatera dem till deras pojkvänner... Eller så får ni fråga grabbarna om deras relationer ;)
/kilen

Anonym sa...

Var är alla bohusläningar??

Jonas sa...

De kanske inte vågade skylta med sina riktiga namn... ;-)
Planer fanns att få med några av de lokala klättrarna med, men någon avböjde och sen hanns det inte med. Sen är det ju faktiskt så, att den mesta aktiviteten i Bohuslän genom åren har utförts av besökande klättrare från framförallt Göteborg, Stockholm och Oslo. Så det var på sätt och vis väldigt naturligt. Men visst hade det varit kul att ha med några av de lokala profilerna också.
Till Crackoholic 2 kanske...?